In Bloom CAL – Mönster / Pattern

Beautiful!

Mijo Crochet

xsmallheartfavoritgarner_se_pinkfullsizerenderÄntligen är det dags, här kommer första delen i In Bloom CAL! Har du inget garn? Undrar du vad detta är? All information om denna CAL och vad du behöver för att vara med hittar du här: In Bloom CAL – Introduktion / Introduction.

Finally it’s time, here is the first part of the In Bloom CAL! Do you wonder what this is? Or maybe you have no yarn? You can find all information about this CAL and what you need to join here: In Bloom CAL – Introduktion / Introduction.

Garn/färgtabeller  Yarn/colour charts

Börja med att öppna garn/färgtabellerna. Här ser du vilken färg som skall användas på de olika varven. Varje färg har ett nummer, 1-7, som anges efter varje varvsnummer i mönstret. Har du valt ett eget garnpaket räknar du de nystan du har fyra stycken av som nummer 4 i tabellen.

Start by…

Ursprünglichen Post anzeigen 383 weitere Wörter

Kommentar verfassen

Bitte logge dich mit einer dieser Methoden ein, um deinen Kommentar zu veröffentlichen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s